Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.06.25

Hivatalos ! A Mercedes AMG is lerántja a leplet az új igazolásairól !

 Hivatalos ! A Mercedes bemutatja idei versenypárosát !

A Mercedes istálló nem titkolja tovább Spain és Ferrarirobi megállapodását

Íme az interjú !

Ferrarirobi :Május végén kezdődtek meg a tárgyalások a jövő évről, Én (Ferrarirobi) szívesen leszerződtem volna már akkor egy évre de Lacibaba nem akart ezért én is függőben hagytam a tárgyalásokat. Június első hetében volt a tárgyalás második napja, ekkor Lacibaba bejelentette hogy nem fog leszerződni még egy évre Mercedesre és megy a (Caterham)-be és rám is igényt tart ezért már aznap elkezdem a Caterham tesztelését de én nem éreztem nagy különbséget ezért oda is szívesen leigazoltam volna Lacival. Aztán jött a tárgyalás utolsó napja (!!!) amikor is 2013.06.21-én bejlentette 20-22 óra között hogy a Red Bull csapatához igazol méghozzá Zolival. Ezért gyorsan csapattársat kellett keresni hiszen az nekem és a csapatnak is jó. Még aznap este felvettem a kapcsolatot ez ügyben a Lotus kiváló pilótájával Spain-nel, aki egy kis gondolkodás után elfogadta az ajánlatomat. Már másnap elkezdtük a Mercedes új festését megcsinálni és tegnap ki is próbáltam vele, van azért még a festésben apró hibák, de Spain csapattársam folyamatosan javítja a hibákat.
Már javában zajlik az új Mercedes átalakítása, de én még remélem hogy Lacibaba egy Csapat VB 3. hellyel és egy egyéni 3.hellyel hagyja el a Mercedes AMG istállót. köszönöm Laci az egy éves kitartó munkádat

 

Spain Mindenki tudja ,hogy az idei szezonba nem volt csapattársam vagy legalábbis nem a legaktívabb.Ezért a következő évadra a legfőbb cél egy csapattárs szerzése volt.Ezért felkerestem a Force India első számú pilótáját ,hogy nem-e tartana rám igényt a következő szezonba.A lehetőségek elég kérdőjeles voltak.Másnap viszont kaptam egy ajánlatot a Mercédesztől ami sokkal jobbnak ígérkezett.A kocsival futottam pár teszt versenyt és időmérőt ami rendkívül jól sikerültek a Koreai pályán.Megdöbbentő volt a különbség a két kocsi között .Ez az autó mindenképp előre lépés lesz a számomra.Már a következő évi dizájn is megvan amit Robival együtt találtunk ki.Jól előérzetem van a jövő évre tekintve és remélem ,hogy Robival jó csapattársak leszünk!